fbpx

Afspraak maken

Plannen is lastig, plan daarom een afspraak wanneer het jou uitkomt.
Bestaande klantNieuwe klant

Gemak

Home > Afspraak maken

Zelf inplannen.

Een afspraak maken is zo gedaan en je kan het zelf doen! Je hebt alleen wel wat gegevens nodig. Als je een bestaande klant bent, dan heb je genoeg aan je klantnummer en je geboortedatum.

Je geboortedatum voer je in als 00-00-0000 (inclusief de streepjes.). Weet jij je klant nummer niet? Geen probleem, stuur ons dan een appje en wij zorgen er voor dat je klantnummer jou kant op komt.

Ben je nog geen klant, dan wijst zich dit van zelf maar om het makkelijker te maken, klik dan hier (of op de grote blauw knop). Je doorloopt een registratie en je kan gelijk een afspraak maken. Je krijgt ook gelijk een klantummer van ons. Onthoud deze, wel zo makkelijk bij het maken van een vervolg afspraak.

Het maken van een afspraak gaat buiten onze website om. Je maakt namelijk de afspraak gelijk via ons systeem in de winkel. Niet schrikken dus, het gaat zoals het hoort. Twijfel je toch nog bellen mag altijd, we lopen je er doorheen zodat het de volgende keer wel lukt. 

Ons telefoon nummer vind bij contact. Hou je niet van een appje, dan kan je het zelfde nummer natuurlijk bellen vind je dat ook niks dan mag je ons altijd mailen. We sturen een bevestiging naar je dan weet je zeker dat je afspraak door gaat. Is dat nou niet het geval neem dan contact op dan maken we hem als nog. 

 

Twee circles overlappen elkaar wat de verschillende competentie reflecteert.

Maak hier een afspraak.

Contact