Home > Corona informatie

Informatie over onze winkel met betrekking tot het Corona virus.

De overheid heeft verregaande regels ingevoerd voor wat betreft de scholen en de horeca, deze worden tot en met 6 april volledig gesloten. Voor winkels zijn er nog geen aanvullende regels opgesteld en zolang we mogen en het verstandig is om open te blijven zullen wij dit doen. Dit vraagt een groot aantal aanpassingen van onze kant en wij hopen dan ook op medewerking van uw kant als bezoeker van onze winkel.
Op deze pagina zullen wij informatie geven over de maatregelen die wij nemen om u en ons te beschermen en om verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Deze pagina zullen wij bijwerken als we meer informatie hebben of als er zaken veranderen in de regelgeving

Verzoek om uw medewerking

Hierbij een vriendelijk verzoek om uw medewerking. Bent u verkouden, moet u hoesten en/of niezen, heeft u koorts of voelt u zich niet fit, verzoeken wij u vriendelijk om NIET naar de winkel te komen. U brengt hiermee onze klanten en onze andere bezoekers, alsmede ook ons personeel in onnodig gevaar voor besmetting. 

Gezien onze plicht om als (Optometrische) zorgverlener beschikbaar te blijven kunnen wij ons werk niet uit blijven voeren als we ziek worden.

Bedankt voor uw medewerking.

LAATSTE AANPASSINGEN OOGMETING

Met de hulp van Multimate de Groot hebben we de laaste aanpassingen gedaan aan onze oogmeetruimtes. Met deze aanpassing kunnen wij op een veilige manier oogmetingen uitvoeren, we kunnen dus weer gewoon afspraken aannemen voor oogmetingen. Uiteraard zullen wij in de winkel de 1,5 meter regel handhaven en verzoeken wij u onze aanwijzingen en aanpassingen op te volgen. Bij drukte kunnen we u dan ook verzoeken om buiten de winkel te wachten totdat wij het weer verantwoord vinden en de veilgheid van iedereen in onze winkel kunnen garanderen.
Alle veiligheids regels van onze overheid en het RIVM zijn van kracht in onze winkel.

UPDATE 24 MAART 2020:

Met de nieuwe regels en aanscherping van de richtlijnen zijn wij genoodzaakt diverse, niet noodzakelijke, afspraken af te bellen. U ontvangt hiervan persoonlijk bericht. De 1,5 meter regel blijft van kracht en hier vragen wij dan ook uw medewerking voor. Wij zullen deze regel toepassen op al onze activiteiten. Onze oogmeet apparatuur is gemaakt om te functioneren op deze afstand, dus deze kunnen wij nog gewoon uitvoeren.

Contactlenscontroles en andere afspraken, anders dan een oogmeting, kunnen wij helaas niet meer uitvoeren. Wij nemen contact met u op.
Heeft u klachten met uw ogen, contactlenzen, het bijstellen van uw bril of een reparatie neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen u hiermee uiteraard helpen en zullen dit voor u in orde maken. 

Vanaf vandaag gelden er diverse regels binnen onze winkel, wij zullen u hierover in de winkel informeren en wij verzoeken u dan ook de aanwijzingen van ons team op te volgen. Graag tot ziens in de winkel.

UPDATE 18 MAART 2020:

Vanaf vandaag, 18 maart 2020, kunnen wij de volgende afspraken niet meer voor u uitvoeren. Het gaat hierbij om Optometrische handelingen die geen spoed zijn. Wij doen op dit moment geen Optometrische onderzoeken, Glaucoom onderzoeken, Fundus onderzoeken (inclusief diabetes controle) en oogdruk metingen meer. U kunt voor deze onderzoeken wel een afspraak maken, deze zullen we dan inplannen op een datum na 6 April 2020.

Wel kunnen wij nog steeds contactlens-controles, oogmetingen en contactlens-aanpassingen voor u uitvoeren. Met onze apparatuur is het voor ons mogelijk gepaste afstand te houden en onze schoonmaak en desinfectie protocollen maken het voor u en ons volkomen veilig.

Alle overige werkzaamheden blijven wij volgens de gebruikelijke openingstijden uitvoeren. Wij hebben hier extra hygiëne protocollen voor en vragen aan u om deze op aanwijzing van onze collega’s in acht te nemen.

 

Ik heb een afspraak, gaat deze nog door?

Dit hangt van de afspraak af. Helaas kunnen wij niet alle afspraken door laten gaan. Indien wij denken dat een afspraak niet door kan gaan zullen wij direct met u contact opnemen. We hebben een lijst met voorzorgsmaatregelen waar wij ons aan zullen houden en deze zullen we met u doornemen. Op deze manier kunnen we een veilige omgeving creëren voor u en ons.

Ik ben ziek / verkouden / niet fit en ik heb een afspraak in de winkel.

Zolang het verstandig is om open te blijven en het mag van de overheid zullen wij afspraken blijven maken. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als onze klanten ook hun eigen verantwoording nemen. Ons personeel neemt alle mogelijke maatregelen om een veilige omgeving voor onze klanten en ons zelf te creëren, maar dit lukt alleen met uw medewerking.

Bent u ziek, verkouden of heeft u koorts? Maak dan een nieuwe afspraak en blijft u thuis.

Ik heb nieuwe lenzen nodig.

Indien u nieuwe lenzen nodig heeft kunt u deze natuurlijk bestellen. Deze kunt u op alle gebruikelijke manieren bestellen via onze WhatsApp, email, SMS, telefonisch en ook in de winkel. Uw bestelling kunt u in de winkel afhalen, maar zoals u van ons gewend bent kunnen wij dit ook thuis afleveren of via de pakketdiensten naar u versturen.

Onze gegevens:

WhatsApp: 0186612739
SMS: 0642500149
email: info@vdham.nl

Ik wil graag mijn bril laten afstellen, mag ik langskomen?

Dat kan natuurlijk, we hebben een aantal stappen in onze werkwijze ingebouwd om dit veilig te kunnen doen. We zullen voordat we de bril afspassen uitvoerig onze handen wassen en ook als we klaar zijn zullen we dat weer doen. Uw bril wordt ultrasonisch gereinigd voordat wij deze weer aan u teruggeven. Tussen het helpen van iedere klant zullen wij onze handen wassen.

Mijn bril is kapot, mag ik langskomen voor een reparatie?

U bent van harte welkom. Wel zullen wij extra maatregelen nemen, zoals het handen wassen. We zullen voordat we de bril repareren uitvoerig onze handen wassen en ook als we klaar zijn zullen we dat weer doen. Uw bril wordt ultrasonisch gereinigd voordat wij deze weer aan u teruggeven. Tussen het helpen van iedere klant zullen wij onze handen wassen.

Ik heb een rood en pijnlijk oog, mag ik langskomen?

In verband met de huidige ontwikkelingen betreffende het Corona virus, willen wij u vragen om eerst telefonisch contact met ons op te nemen, voordat u naar de winkel komt. Hierdoor kunnen onze optometristen inventariseren hoe ernstig het probleem is.
U kunt ons ook een bericht sturen met het verzoek dat wij u terug bellen, dit proberen we dan zo snel mogelijk te doen.

Onze gegevens:

WhatsApp: 0186612739
SMS: 0642500149
email: info@vdham.nl

Privacy Voorkeuren

Privacyreglement

Indien je gebruik maakt van onze website en je bent akkoord gegaan met ons Privacyreglement, bewaren wij de instellingen van je computer om de volgende keer te controleren of je onze voorwaarde gelezen hebt.

cookie om te controleren of je akkoord bent gegaan, (verplicht bij gebruik van de website!)