fbpx
De afbeelding laat het Vattenfall Solar Team zien en de auto. Daarnaast word er een Serengeti zonnenbril getoond als voorbeeld.

Serengeti zonnebrillen voor kampioenen! Test zelf de innovatieve lenstechnologie van de super geavanceerde zonnebrillen merk die het Vattenfall Solar Team van de TU Delft in Australië draagt.

De World Solar Challenge is onderweg en het Nederlandse Vattenfall Solar Team gaat er alles aan doen om de twee jaar geleden veroverde titel te verdedigen. In de voorbereiding heeft het team niets aan het toeval overgelaten. Daarom koos het ook voor de zonnebrillen van Serengeti.

Van 13 tot en met 20 oktober rijdt NunaX mee in de zonnerace in Australië. Deelnemende auto’s mogen tijdens de World Solar Challenge alleen gebruik maken van zonne-energie om de finish te bereiken. De race voert van Darwin, in het noorden, naar het ruim 3.000 kilometer zuidelijker gelegen Adelaide. Daarmee geldt het als de grootste zonnerace ter wereld. De winnaar mag zich daarom wereldkampioen zonneracen noemen. In 1987 werd de World Solar Challenge voor het eerst gereden. In de beginjaren deden vooral zogeheten fabrieksteams mee van onder andere Honda en General Motors. Pas sinds 2001 weten de universiteitsteams de race te domineren, met het Vattenfall Solar Team voorop.

Een maand lang voorbereiden en zeven dagen racen in Australië met grotendeels brandende zon die je gemakkelijk kan verblinden en bovendien schadelijk is voor je ogen.

Dan kies je ter bescherming van je ogen en om zeker te zijn van haarscherp zicht voor de allerbeste zonnebrillen.

Wil de zonnebrillen van Serengeti zien en/of proberen? Dat kan natuurlijk gewoon ons in de winkel. Maak een afspraak en wij maken tijd voor je vrij. Een afspraak maken kan hier.