fbpx

De winkel

Onze winkel bevindt zich aan de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland.
Bekijk het LensplanAfspraak maken

Imposant

Home > Winkel

Bezoek de winkel.

Wij zijn in 2016 verhuisd naar dit nieuwe adres. We zijn verhuisd van de Oostdijk naar de Oost-Voorstraat. Het oude pand aan de Oostdijk hebben we altijd met veel plezier gewerkt maar onze ambitites waren groter dan het pand. Na een lange zoek tocht hebben we onze intrek genomen in het oude AMBN Amro pand. Een van de kluizen staat nog steeds in de winkel.

Nieuwsgierig geworden? Je kan altijd langs komen om te komen kijken. In dat geval ben je van harte welkom (in elk ander geval natuurlijk ook). We hebben lekkere koffie van Illy dus een kopje koffie kan altijd tijdens het zoeken van een montuur.

Wil je een afspraak maken om langs te komen, dat kan natuurlijk ook. Dan weet je zeker dat er iemand voor je klaar staat. Ons telefoon nummer staat bij contact. Hou je niet van een appje, dan kan je het zelfde nummer natuurlijk ook bellen vind je dat ook niks dan mag je ons altijd mailen.  

Twee circles overlappen elkaar wat de verschillende competentie reflecteert.

Maak hier een afspraak.

Contact

De winkel.

Openingstijden

Dit zijn de tijden dat de winkel is open is. We zijn eigenlijk heel de week open, van maandag tot en met zaterdag. Maandag beginnen om 13:00. Vrijdag zijn we er zelfs tot 21:00 maar let op, dan eten wij wel tussen half 6 en half 7. Wil je afspraak maken? Dat kan via de knop hieronder. De feestdagen worden automatische toegevoegd. 

maandag 13:00 – 17:30
dinsdag – donderdag 09:00 – 17:30
vrijdag 09:00 – 17:3018:30 – 21:00
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag Gesloten

Winkel