Wij blijven doen
waar we goed in zijn,
oogzorg verlenen.

Een bril is meer 
dan een montuur.

Meer dan 
geslepen glas.

Het is een kijk
op de wereld.

Een scherpe blik.

Een frisse look.

Elk oog is anders.

Elke bril is dat ook.

Het verhaal van 
de makers.

Maatwerk op
je neus.

Een bril moet de beste
bril voor jou zijn.

Handpicked.
Handgemaakt.

Zodat als je 
hem opzet,

je wereld er een stukje beter uitziet.

Jouw zicht staat bij
ons op één. Deskundig,
ambachtelijk en gastvrij.

Een winkel creëren waar mensen zich thuis voelen. Zichzelf kunnen zijn. De beste versie van zichzelf kunnen worden. Waar hun oogzorg topprioriteit is. Waar ze niet alleen met een nieuw montuur, maar ook met een nieuw perspectief weer naar buiten gaan. Daar gaat het ons om. Dat vraagt om betrokkenheid.

En betrokken, dat zijn we, elke dag weer. Wij leggen onze focus graag op jou, de klant. Jouw wensen staan bij ons centraal en inspireren ons. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste (zonne)brillen, contactlenzen of accessoires: bij ons staat de deur open en is de koffie warm. Met persoonlijke aandacht en vakkundig advies helpen we je verder.

In onze winkel vind je een zorgvuldig geselecteerde collectie aan (zonne)brillen. Wij werken enkel met topmerken die garant staan voor kwaliteit en design en een goed verhaal hebben. Van opvallend en groot, tot minimalistisch of klassiek: in ons diverse aanbod van monturen is er voor ieder wat wils. Een goed gekozen montuur laat een gezicht immers spreken. Samen gaan we op zoek naar een bril dat jou beter laat zien én gezien laat worden.

Dit is waar we goed in zijn.

Oorgzorg van het hoogste niveau, en dat al 80 jaar lang.

De beste zorg en persoonlijke aandacht, voor iedereen.

Wij laten jouw wereld er graag beter uitzien. En dat doen we langer dan vandaag. Bij van der Ham kun je al bijna een eeuw terecht voor betrouwbare en kwalitatieve oogzorg. Alles wat we doen, doen we voor jouw oogcomfort en zicht. In 2016 kreeg van der Ham de onderscheidende identiteit die het nu nog heeft. Zorgvuldig én met oog voor detail en trends beantwoorden we aan ieders oogwensen. Dat is onze missie.

Open, gastvrij en persoonlijk: zo beschrijven klanten ons. En hier zijn we trots op. Wij leren je graag goed kennen, het liefst met een kop koffie of thee in de hand. Wat jij ons vertelt, en wat we zien, slaan we op. Dan gaan we aan de slag. Met creativiteit en deskundigheid zoeken we steeds naar de allerbeste oplossing.

Ons gedreven team van orthoptisten, opticiens en optometristen is er voor je. Naast medische oogzorg van de hoogste kwaliteit vinden we ambachtelijkheid belangrijk. Zo slijpen we zelf de glazen van iedere nieuwe bril en stellen hem perfect bij je af. Ons doel is pas behaald als jij met een glimlach bij ons de deur uitloopt, met een frisse look én een scherp zicht.