fbpx

Over ons

Wij blijven doen waar we goed in zijn, oogzorg verlenen.
Bekijk het LensplanAfspraak maken

Passie

Home > Over ons

Gastvrijheid voert de boventoon en iedereen is welkom.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten en diensten aan, variërend van de nieuwste collectie zonnebrillen, brillen of oogmetingen, contactlenzen en accessoires.

Standaard hebben we een ruime collectie aan monturen en brillen. We hebben gevarieerde modellen en topmerken, waardoor de klant een geschikte bril kan vinden die aansluit aan bij de wensen en verwachtingen.

Het gelaat is het meest karakteristieke deel van het lichaam en de keus van een brilmontuur weegt dan ook zwaar. Wij adviseren klanten wat het beste bij de gezichtsvorm aansluit.

Twee circles overlappen elkaar wat de verschillende competentie reflecteert.

Al 72 jaar verlenen we oogzorg van hoog niveau.

72

Hoog service- en kwaliteitsniveau voor elk budget.

Van der Ham is je betrouwbare partner in oogzorg. Dat hebben we in al die jaren al wel bewezen. Sinds 2016 kunnen we daar zeker innovatief, onderscheidend en helemaal ‘van deze tijd’ aan toevoegen. Op het gebied van oogzorg doen we er alles aan om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Gastvrijheid voert bij ons de boventoon en iedereen is welkom. Al is het alleen maar om eens een kopje koffie te drinken tijdens een informatief gesprek.

Wij stunten niet met aanbiedingen. Wij bekijken liever per klant wat we voor hem of haar kunnen betekenen. We doen ons best om voor iedereen dát te realiseren wat binnen de mogelijkheden past in de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij luisteren naar wat de klant wil en aan de hand daarvan gaan wij aan de slag. Het moet echt gek lopen willen wij iemand niet kunnen helpen, maar als je het niet vraagt, dan weet je het niet. Loop daarom gerust bij ons binnen en vraag ons wat we voor je kunnen betekenen. We kunnen en doen dan ook veel meer voor onze klanten dan je wellicht zou denken.

We doen ons uiterste best en proberen je zo vriendelijk en vakbekwaam mogelijk te helpen. Open- en eerlijkheid voeren de boventoon en Wij werken het lieft met mensen-mensen die een missie hebben. Een product leveren dat het best past bij de individuele zorgvraag, is wat we het liefste doen. Stuk voor stuk zijn we dan ook trots als een klant weer tevreden de winkel verlaat met het milieuvriendelijk tasje waarop staat ‘Made in Oud-Beijerland’.