Lensplan

Lezen dragen, maar dan makkelijk.
Afspraak maken

Gemak

Home > Lensplan

Het LENSplan.

Met het LENSplan draag je voor een vast bedrag per maand lenzen. Bij het LENSplan krijg je standaard lenscontroles en een oogmetingen. De lenscontroles en oogmetingen worden gedaan door een contactlens specialist of door een optometrist. Een lens specialist of optometrist kijkt naar de vorm van het oog en zoeken hier de geschikte lens voor uit voor het beste comfort. Elk oog is tenslote anders en op basis van de lens word het maand bedrag bepaald.

Wil je na naast de lenzen ook een nieuwe bril? Omdat je bijvoorbeeld de ochtend eerst begint met een bril of in de avond eindigt voor de televisie en dan even lekker de lenzen uit wil. Dat kan natuurlijk ook bij ons wanneer je in het lensplan zit krijg je bij aanschaf van een nieuwe bril de glazen van ons. Zo kan je echt genieten in alle vrijheid .

De lenzen worden altijd gratis verstuurd wel zo makkelijk. Binnen de Hoeksche Waard doen wij dit zelf en daardoor kunnen wij zo lang mogelijk zelf de touwtjes in handen houden en onze kwaliteit na streven.

Intresse in de voorwaarden? Deze lees je hier.

Twee circles overlappen elkaar wat de verschillende competentie reflecteert.

LENSplan de film

Hou je niet lezen? We hebben er ook een film overgemaakt. Zie deze hier onder.

Veel gestelde vragen.

Is het een vast bedrag per maand?

Ja! Alleen het bedrag verschilt per persoon want elk oog is tenslote anders en op basis van de gekozen lens word het maand bedrag bepaald.

Toch een bril naast je lenzen? (Gratis glazen)

Dat kan natuurlijk! Wanneer je in het lensplan zit krijg je ook nog een gratis glazen bij de aanschaf van een montuur.

Verzendkosten betalen wij!
Verkosten? Dat kennen we niet. Wij nemen de verzending van de lenzen voor onze rekening. Sterker nog, binnen de Hoeksche Waard bezorgen wij zelf, daardoor houden we de touwtjes tot het laatste contact moment in handen.
Wat zijn de voordelen?

Wij zijn blij met je als klant en daar willen we wat voor terug doen. Standaard krijg je met het lensplan 10% korting op extra (dag)lenzen. 15% korting op lensvloeistof en 20% korting op een zonnebril.

Hoe kan ik opzeggen?

Jammer dat je wilt stoppen met het lensplan! Als er iets wat wij beter kunnen doen horen wij dat graag, we willen leren van onze fouten. Opzeggen kan 

Kom naar onze winkel!

Heb je nog steeds vragen? Sommige dingen we beter in de winkel uitleggen. Het lensplan is van veel factoren afhankelijk, wil je maand lenzen of dag lezen en welke vorm heeft het oog? Zomaar een aantal factoren die invloed kunnen hebben op het product, het is een maat product en daarom heeft iedereen een andere prijs. 

Maak een afspraak.

Contact

Winkel

Oost-Voorstraat 8
3262 JE Oud-Beijerland
vdham.nl

Privacy Voorkeuren

Privacyreglement

Indien je gebruik maakt van onze website en je bent akkoord gegaan met ons Privacyreglement, bewaren wij de instellingen van je computer om de volgende keer te controleren of je onze voorwaarde gelezen hebt.

cookie om te controleren of je akkoord bent gegaan, (verplicht bij gebruik van de website!)